Nudimo delo na domu: Pisanje člankov za novičarski portal – RAZPIS KONČAN

delo od doma
10Apr, 2020

V podjetju Spletni partner d.o.o. nudimo zanimivo delo na domu. Iščemo nekoga, ki bi za naš novičarski portal www.info24.si pisal članke, delo pa bi obsegalo tudi objavo člankov na našem novičarskem portalu in objavljanje povezav do člankov na naših Facebook straneh.

Na naši spletni strani imamo namen objavljati razne kratke dnevne novice, kot jih objavljajo ostali novičarski portali v Sloveniji, pa tudi članke iz vseh ostalih področji, ki bodo zanimivi za bralce v Sloveniji.

Glede na to, da nudimo delo na domu, nam je zelo pomembno, da je oseba odgovorna, samoiniciativna, delavna in samodisciplinirana.

Iščemo nekoga, ki bo to delo opravljal z veseljem oziroma bo delo obravnaval z istim zagonom kot lasten projekt. Takšna oseba bo zagotovo imela veliko večjo možnost, da dobi omenjeno delo.

Seveda nam je pomembno, da znate dobro in zanimivo pisati.

Če se najdete v tej ponudbi za delo na domu, vas prosimo, da nam odgovorite na spodnja vprašanja:

RAZPIS ZAPRT!

Delo, ki ga nudimo, ni pogoj da ga opravljate od doma. Če živite v okolici Trebnjega, bomo še bolj veseli, če boste hodili delati na sedež podjetja. Ni pa to nikakršen pogoj. Seveda je možno tudi delo od doma.

Za začetek imamo namen ponuditi delo za 4 ure na dan. Če bodo rezultati dobri, bomo kasneje obseg dela morda razširili na 8-urni delavnik.

Spletni partner d.o.o. je ugledno in dobro stoječe podjetje, ki se ukvarja z dejavnostmi, kot so SEO optimizacija, izdelava spletnih strani, Facebook oglaševanje, Google oglaševanje … Pravzaprav vse v povezavi s spletom. Najbolj pa nas poznajo po tem, da smo eni od najboljših strokovnjakov za SEO optimizacijo spletnih strani v Sloveniji.

Smo podjetje, ki svoje račune plačuje celo pred rokom plačila, zato boste za svoje delo vedno plačani pravočasno ali celo še prej. Seveda pa bomo tudi od vas pričakovali, da boste delo opravljali kvalitetno, odgovorno in hitro.

CroatiaSlovenia