Nudimo delo na domu: pisanje člankov za novičarski portal

delo od doma
08Sep, 2020

V podjetju Spletni partner d.o.o. nudimo zanimivo delo na domu. Iščemo nekoga, ki bi za naš novičarski portal www.info24.si pisal članke, delo pa bi obsegalo tudi objavo člankov na našem novičarskem portalu in objavljanje povezav do člankov na naših Facebook straneh.

Na naši spletni strani imamo namen objavljati razne novice in resne članke, kot jih objavljajo ostali spletni portali v Sloveniji.

Glede na to, da nudimo delo na domu, nam je zelo pomembno, da je oseba odgovorna, samoiniciativna, delavna in samodisciplinirana.

Iščemo nekoga, ki bo to delo opravljal z veseljem oziroma bo delo obravnaval z istim zagonom kot lasten projekt. Takšna oseba bo zagotovo imela veliko večjo možnost, da dobi omenjeno delo.

Seveda nam je pomembno, da znate dobro in zanimivo pisati.

Glede na to, da se bo morala oseba, ki bo dobila to delo naučiti stvari, kot so objavljanje novih novic na spletnem portalu, osnove SEO optimizacije spletnih strani, osnove oglaševanja na Facebooku, spremljanje analitike in še par malenkosti, bo morala oseba najprej en mesec delati na sedežu našega podjetja, nato pa bo možno delo od doma. Seveda bodo občasno potrebni skupni sestanki, da skupaj razmišljamo o novih idejah, strategijah …

Če se najdete v tej ponudbi za delo na domu, vas prosimo, da nam odgovorite na spodnja vprašanja:

Ime in priimek

Vaš elektronski naslov:

Vaša telefonska številka:

V katerem kraju živite:

Starost:

Kakšen je vaš zaposlitveni status? Ste zaposleni, nezaposleni, študent, samostojni podjetnik ...? (zahtevano):

Imate že kakšne izkušnje s pisanjem člankov? Če imate, prosimo navedite, kakšne in kje. (zahtevano):

Kako dobro se spoznate na socialna omrežja? Ali ste prisotni na Facebooku? Kako dolgo? (zahtevano):

Bi lahko omenjeno delo opravljali dolgoročno? (zahtevano):

Zakaj bi želeli opravljati to delo? (zahtevano):

Zakaj menite, da bi morali za omenjeno delo na domu izbrati ravno vas? (zahtevano):

Dodatno sporočilo: (neobvezno):

Za začetek imamo namen ponuditi delo za 4 ure na dan. Če bodo rezultati dobri, bomo kasneje obseg dela morda razširili na 8-urni delavnik.

Spletni partner d.o.o. je ugledno in dobro stoječe podjetje, ki se ukvarja z dejavnostmi, kot so SEO optimizacija, izdelava spletnih strani, Facebook oglaševanje, Google oglaševanje … Pravzaprav vse v povezavi s spletom. Najbolj  nas poznajo po tem, da smo eni od najboljših strokovnjakov za SEO optimizacijo spletnih strani v Sloveniji.

Smo podjetje, ki svoje račune plačuje celo pred rokom plačila, zato boste za svoje delo vedno plačani pravočasno ali celo pred rokom. Seveda pa bomo tudi od vas pričakovali, da boste delo opravljali kvalitetno, odgovorno in hitro.

CroatiaSlovenia