Izdelava spletne trgovine – sedaj po kar 60% nižji ceni!

izdelava spletne trgovine

Do spletne trgovine s kar 60% popustom!

Se vam mudi s postavitvijo spletne trgovine, da boste lahko tudi sami v najkrajšem možnem času ponudili svoje izdelke in storitve vašim potencialnim strankam? Smo podjetje z več kot 13-letnimi izkušnjami s tega področja in za vas bomo lahko izdelali spletno trgovino po kar 60% nižji ceni, kot običajno! Vaša nova spletna trgovina bo ustvarjala visoko stopnjo konverzije!

Spletna trgovina, ki jo bomo izdelali za vas bo hitra, privlačnega videza, enostavna za uporabo, pregledna, optimizirana za visoke pozicije v iskalniku Google, ustvarjena pa bo tudi tako, da bo ustvarjala visoke stopnje konverzije.

Visoka stopnja konverzije

Izdelali vam bomo spletno trgovino, ki bo ustvarjala visoke stopnje konverzije.

Izjemno hitre spletne trgovine

Spletne trgovine morajo delovati izjemno hitro. Poskrbimo, da se bo stran odpirala v manj kot 3 sekundah.

Moderno oblikovane spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine, ki bo oblikovana po najnovejših svetovnih trendih na tem področju.

Prilagodljivost za različne naprave

Več kot 60% vseh uporabnikov kupuje preko naprave, ki ni osebni računalnik.

Trgovine enostavne za upravljanje

Spletne trgovine izdelujemo na platformi WordPress, ki je enostavna za upravljanje in vodenje.

SEO dobro optimizirane spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine v kombinaciji z dobro SEO optimizacijo je ključ do vašega uspeha.

Izdelava spletne trgovine – kaj vse je pomembno?

Današnji uporabniki interneta so postali zelo nepotrpežljivi. Če se spletna stran ne odpre v manj kot 3 sekundah, obstaja velika verjetnost, da bo oseba zapustila vašo spletno trgovino in nadaljevala z nakupovanjem nekje drugje. Poskrbeli bomo, da se to ne bo dogajalo. Hitro nalaganje spletne strani je ena izmed prioritet, katerih se držimo v našem podjetju.

Uporabljamo zmogljivo gostovanje, prav tako pa spletne trgovine redno nadgrajujemo in posodabljamo, da so vedno v optimalnem stanju. Le na takšen način lahko zagotovimo, da bo vaša spletna trgovina vedno na voljo vsem vašim potencialnim kupcem.

Spletne trgovine, ki niso urejene, niso enostavne za uporabnike in niso pregledne, ne morejo kvalitetno služiti svojemu namenu. Glavni namen čisto vsake spletne trgovine je samo en in sicer prodati čim več. Če se vaši obiskovalci ne bodo znašli v vaši spletni trgovini, je to seveda recept za katastrofo. Poskrbeli bomo, da bo vaša spletna trgovina enostavna in pregledna za uporabo. Tako boste lahko prodali več.

Trudimo se slediti svetovnim trendom na področju oblikovanja spletnih trgovin, vedno pa dajemo prednost uporabnosti in sami funkcionalnosti. Lepota oz. privlačnost spletne trgovine je pomembna, toda ne toliko, kot njena uporabnost in splošna funkcionalnost.

Cilj vsake spletne trgovine je, da proda čim več svojih produktov. To je dejstvo. Torej, ko se odločate za izdelavo spletne trgovine je pomembno predvsem to, da je vaš fokus izključno na eni sami stvari in sicer visoki stopnji konverzije. Pomembno je, da imate čim bolje urejeno spletno trgovino, saj to zelo vpliva na stopnjo konverzije. Na konverzijo vpliva še veliko drugih (zunanjih) dejavnikov, toda če v osnovi spletna trgovina ni narejena tako, kot mora biti, se boste hitro znašli v težavah.

S tem področjem imamo že ogromno izkušenj in vsekakor vam bomo lahko izdelali spletno trgovino, ki bo v osnovi pripravljena za doseganje visokih stopenj konverzije. Poskrbeli bomo, da bodo vaše marketinške aktivnosti na koncu dobro poplačane.

izdelava spletnih trgovin

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali do profesionalno izdelane spletne trgovine:

Kaj vse bomo uredili za vas?

Za vas uredimo zakup izbrane domene in kakovostno gostovanje za vašo novo spletno trgovino, ki bo poskrbelo za hitro in učinkovito delovanje. Izbira domene je povsem vaša odločitev, pri izbiri pa smo vam seveda na voljo za vsa vprašanja in nasvete. Nekatere oblike domen so se v naši praksi izkazale za bolj uspešne, zato vam bomo svetovali, kako sprejeti vašo odločitev. Gostovanje, ki vam ga ponujamo je kakovostno, prav tako pa ga naši tehniki redno posodabljajo, da je delovanje vedno na optimalnem nivoju.
Ko bosta domena in gostovanje urejena je čas, da pričnemo s postavitvijo same spletne trgovine. Predhodno se bomo z vami dogovorili o tem, kako bi želeli, da sama spletna trgovina izgleda, prav tako pa vam bomo na tej točki svetovali, kako bi bilo vse skupaj najbolj pametno izpeljati, da ne bo prišlo kasneje do kakšnih zapletov ali težav. Potrebno je najti optimalno mejo med izgledom in funkcionalnostjo. Poskrbeli bomo, da bo sama spletna trgovina izdelana tako, da bo učinkovita, po drugi strani pa bo izražala dizajn, ki ga želite.
Med samo izdelavo spletne trgovine bomo tudi poskrbeli, da bo spletna trgovina optimalno optimizirana za iskalnik Google. Tako imenovana ON site optimizacija se ureja na sami spletni strani in je ključnega pomena za visoke uvrstitve v iskalniku Google. V kolikor želite v prihodnosti na vašo spletno stran pripeljati veliko popolnoma brezplačnega obiska, je dobra ON site optimizacija zares ključnega pomena. V kolikor boste želeli, da za vas uredimo tudi OFF site optimizacijo vaše spletne strani, vam bomo tudi pri tem procesu seveda z veseljem priskočili na pomoč in vas v Googlu uvrstili na pozicije, ki prinašajo odlične poslovne rezultate.
Za vas bomo v vaši novi spletni trgovini uredili različne načine plačevanja, ki jih boste želeli ponuditi vašim obiskovalcem. Uredimo vam lahko plačilo po povzetju, plačilo po predračunu in plačilo s kreditnimi karticami (z doplačilom). Prav tako vam bomo uredili načine dostave, med katerimi bodo lahko vaši kupci izbirali. Tukaj se bomo točno dogovorili, kako bi izdelke najraje dostavljali svojim kupcem in bomo za vas to tudi uredili v vaši novi spletni trgovini.
Poskrbeli bomo, da bo vaša nova spletna trgovina narejena tako, da bo dejansko prinašala prodajo. Pomembno se je zavedati, da je stopnja konverzije vsake posamezne spletne trgovine v veliki meri odvisna predvsem od kakovosti same trgovine, njenih funkcionalnostih, kot seveda tudi od kakovosti samih produktov in oglaševanja, katerega boste izvajali. Mi bomo poskrbeli, da bo spletna trgovina delovala hitro in učinkovito, kar je prvi korak h doseganju vrhunskih rezultatov na področju prodaje preko spleta.

Naše izkušnje in rezultati:

Izdelava spletne trgovine v našem podjetju predstavlja eno glavnih dejavnosti že več kot 13 let. Imamo zaposlene strokovnjake, ki se redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje, kar nam omogoča, da lahko sledimo svetovnim trendom, vse svoje pridobljeno znanje pa čim prej preizkušamo tudi v praksi. Vse to znanje in izkušnje nam omogočajo, da danes izdelujemo učinkovite spletne trgovine, ki dejansko služijo svojemu namenu.

Do danes smo izdelali spletne trgovine za številna podjetja iz najrazličnejših strok. Vsaka spletna trgovina, vsaka tržna niša in vsak projekt zase potrebuje poseben, individualen pristop, saj le tako lahko izdelamo spletno trgovino, ki bo dobro služila svojemu namenu.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov spletnih trgovin, ki smo jih izdelali v našem podjetju za naše stranke ali za potrebe promocije naših izdelkov in storitev.

zaslužek na spletu

Zadovoljstvo in uspeh naših strank na spletu sta nam glavni prioriteti:

Izdelava spletne trgovine je na koncu popolnoma zaman, če stranka z rezultati ni zadovoljena oz. če spletna trgovina ne prinaša želenih rezultatov. V našem podjetju nam je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, zavedamo pa se, da zadovoljstvo strank nastopi šele takrat, ko spletna trgovina prinaša želene rezultate.

Naš fokus, ko poteka izdelava spletne trgovine je torej predvsem na tem, da poskrbimo za čim bolj funkcionalno, čim bolj elegantno in enostavno spletno trgovino, ki bo naši stranki v prihodnje prinašala dobre poslovne rezultate.

Vedno sledimo željam naših strank in upoštevamo njihove želje. V kolikor imamo kakšne pomisleke glede izvedbe spletne trgovine, kot bi si to stranka želela, seveda brez dlake na jeziku stranki to povemo in poizkušamo skupaj najti boljšo rešitev – vedno pa je pri nas stranka tista, ki ima zadnjo besedo.

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali do profesionalno izdelane spletne trgovine:

Koliko stane izdelava spletnih strani?

Pri nas izdelava spletne trgovine sedaj dobite po kar 60% nižji ceni. Končna cena je zelo odvisna od zahtevnosti in obsežnosti spletne trgovine, ki jo želite. V kolikor gre za enostavno in bolj preprosto spletno trgovino z manjšo količino vpisanih izdelkov, je izdelava lahko bistveno cenejša, kot če je projekt precej obsežen.

V kolikšnem času je spletna trgovina lahko izdelana?

Ponovno je zelo odvisno od tega, kaj stranka želi. Izdelava spletne strani, ki ni preveč zahtevna in komplicirana, je lahko opravljen tudi v do petih dneh. Seveda je pomembno, da nam stranka že na začetku pošlje ves potreben material za samo spletno trgovino, saj se v nasprotnem primeru časi lahko precej podaljšajo.

Kaj vse vsebuje dobra spletna trgovina?

Dobra spletna trgovina se odpira hitro in učinkovito, ima dobro napisane pogoje poslovanja, pogoje oz. možnosti vračil oz. reklamacij, prav tako mora dobra spletna trgovina imeti dober razpored izdelkov po kategorijah, mora imeti enostaven nakupni proces, prav tako pa mora biti dobro optimizirana za Google in imeti dobre opise izdelkov oz. storitev, ki jih podjetje ponuja.

Spletna stran ali trgovina?

Kako se odločiti? Vprašanje je dejansko precej bolj preprosto, kot bi si morda mislili. Spletna trgovina je dejansko spletna stran, ki ima dodatek za spletno trgovino. V kolikor na spletni strani ne planirate ničesar prodajati, potem je odgovor jasen, v kolikor pa boste na spletni strani nekaj želeli prodajati, potem je obvezno, da imate tudi dodatek za spletno trgovino, da bo nakupni proces potekal tako, kot mora.

CroatiaSlovenia