Izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani

Poskrbimo za VAŠ uspeh na spletu

Izdelava spletnih strani se je v zadnjih nekaj letih precej spremenila. Zahteve trga so iz dneva v dan bolj naporne, zato je pomembno, da vaša spletna stran sledi svetovnim trendom s področja digitalnega marketinga, če želite dosegati visoke stopnje konverzije na vaši spletni strani.

V našem podjetju vam bomo izdelali spletno stran, ki bo ustvarjala visoke stopnje konverzije, bo prilagojena različnim napravam in bo delovala izredno hitro. Poskrbimo, da ste na spletu vedno korak pred vašo konkurenco!

Visoka stopnja konverzije

Izdelali vam bomo spletno stran, ki bo ustvarjala visoke stopnje konverzije.

Izjemno hitre spletne strani

Čas je denar! Poskrbeli bomo, da se bo vaša spletna stran odpirala izjemno hitro.

Moderno oblikovane spletne strani

Izdelali vam bomo spletno stran, ki bo vizualno oblikovana privlačno in zanimivo.

Prilagodljivost za različne naprave

Izdelamo spletne strani, ki se lepo prikazujejo na vseh pametnih napravah.

Strani enostavne za upravljanje

Spletne strani izdelujemo na platformi WordPress, ki je enostavna za upravljanje.

SEO dobro optimizirane spletne strani

Izdelava spletnih strani v kombinaciji z dobro SEO optimizacijo.

Izdelava spletnih strani – kaj vse vam ponujamo?

Spletne strani lahko služijo različnim namenom. Nekatera podjetja se odločajo, da bodo izdelala predstavitvene spletne strani za njihovo podjetje, spet druga izdelajo spletne strani z namenom pridobivanja novih kontaktov in povpraševanj, nekatera podjetja preko spletnih strani objavljajo novice, prihajajoče dogodke in podobno.

V našem podjetju bomo poskrbeli, da boste dobili spletno stran, ki bo služila namenu, ki ga boste določili. Naše dolgoletne izkušnje s tega področja nam omogočajo, da vam podamo natančne informacije o tem, kaj bo v praksi delovalo in kaj ne, seveda pa imate na koncu vedno vi zadnjo besedo glede tega, kako naj bi sama spletna stran izgledala in delovala.

Spletne strani izdelujemo na platformi WordPress, ki je zelo enostavna za kasnejše upravljanje. Naučili vas bomo, kako lahko vse glavne funkcionalnosti vaše spletne strani urejate kar sami.

V našem podjetju za vas lahko izdelamo tudi spletno trgovino, ki bo narejena tako, da bo pripravljena za ustvarjanje visoke stopnje konverzije. Spletne trgovine so v zadnjih nekaj letih postale zelo priljubljene. Številna podjetja širom sveta so se odločila, da bodo svoje poslovanje preselila tudi na splet in nekaterim izmed njih je prodaja preko spleta postala glavni prodajni kanal.

Spletne trgovine morajo biti narejene enostavno in pregledno. V poplavi spletnih trgovin na spletu je danes težko izstopati, še posebej pa boste imeli pri tem težave v kolikor ne boste imeli že v osnovi spletne trgovine narejene tako, kot se spodobi.

Spletne trgovine morajo biti hitre, omogočati morajo varen nakup, izžarevati pa morajo kredibilnost. Uporabniki spleta so precej skeptični, zato je zelo pomembno, da imate spletno trgovino lepo urejeno, prav tako pa mora le ta vsebovati prav vse podatke o vašem podjetju, načinu poslovanja, pogojih vračil itd. Za vas v našem podjetju vse to uredimo mi.

V današnjem svetu digitalnega marketinga se vse bolj pogosto uporabljajo tako imenovane »pristajalne spletne strani« ali s tujko »landing pages«, katerih namen je ustvarjanje visoke stopnje konverzije in zbiranja čim večjega števila povpraševanj. V našem podjetju smo do danes izdelali že ogromno število tovrstnih pristajalnih strani, ki so se izkazale za zelo uspešne.

Pristajalne strani so običajno zelo enostavne spletne strani, ki vsebujejo le nekaj najbolj nujnih oz. najbolj pomembnih podatkov o nekem produktu ali podjetju. Gre za spletne strani, na katerih je običajno tudi veliko število različnih fotografij in video posnetkov, katerih namen je hitra, enostavna – ampak še vedno kvalitetna predstavitev nekega produkta.

V našem podjetju vam lahko izdelamo učinkovite pristajalne strani za promocijo vaših produktov, prav tako pa vam lahko uredimo tudi Facebook oglaševanje, katerega namen je na vašo spletno stran pripeljati ozko targetirane obiskovalce, ki bi jih vaši produkti lahko zanimali.

izdelamo spletno stran

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali do profesionalno izdelane spletne strani:

izdelava spletnih trgovin

Kaj zajema naša izdelava spletnih strani?

Vsaka izdelava spletnih strani zahteva najprej dobro in skrbno določitev ciljev in vizije same spletne strani. Pomembno je definirati, zakaj se neko spletno stran postavlja, potrebno se je dogovoriti, kako bo izgledala struktura menija, kje na strani se bodo nahajale določene informacije, prav tako pa je dobro v naprej predvideti, kako se bo obiskovalce določene spletne strani usmerjalo po sami spletni strani. Pomembno je, da je strategija dobro zastavljena, saj je od tega lahko odvisen uspeh same spletne strani.
Spletne strani v našem podjejtu izdelujemo na platformi WordPress. Gre za platformo, ki je za končnega uporabnika izjemno enostavna za uporabo. Mi vam bomo spletno stran izdelali po vaših navodilih, nato pa vas bomo naučili, kako lahko s spletno stranjo upravljate sami. Sama izdelava spletne strani je v primeru, da nam pravočasno pošljete vso vsebino opravljena v relativno kratkem času. Pred samo izdelavo se dogovorimo, kako naj naši razvijalci spletno stran postavijo, nato pa lahko po koncu izdelave podate svoje mnenje in predlagate določene spremembe oz. popravke, da dobite na koncu produkti, ki vam bo čim bolj všeč.
Vse spletne strani, ki jih izdelamo, so tudi dobro ON site optimizirane. Že med samo izdelavo spletne strani poskrbimo, v kolikor je to seveda mogoče, da je spletna stran primerno urejena za uvrščanje na visoke pozicije v iskalniku Google. Pri ON site optimizaciji je pomembno predvsem to, da imajo podjetja v naprej določene ključne besede, pod katerimi bi se radi uvrstili na TOP pozicije, kajti če ključnih besed nimajo definirati, ON site optimizacije ne moremo izvesti. V našem podjetju smo za optimizacijo spletnih strani specialisti in v kolikor potrebujete to storitev, se lahko vedno obrnete na nas, saj vam bomo z veseljem pomagali.
Ko je izdelava spletnih strani zaključena je čas, da pričnemo z vnašanjem vseh potrebnih podatkov. Tukaj je govora predvsem o vnosu artiklov v spletno trgovino, vnosu fotografij, tekstovne vsebine in podobno. Tukaj se lahko z našimi strankami vedno dogovorimo, ali vsebine na stran vnašamo v našem podjetju, v kolikor pa si podjetje želi znižati stroške same izdelave, pa je seveda mogoče, da določene vsebine na stran stranke vnašajo same in nam s tem privarčujejo veliko časa, kar vpliva tudi na samo ceno izdelave spletne strani.
Ko je spletna stran v popolnosti zaključena je čas, da bodoče lastnike le te poučimo, kako se s samo spletno stranjo "rokuje". Ta postopek je najlažje izvesti tako, da nas stranka obišče na sedežu našega podjetja, kjer skupaj z enim izmed naših razvijalcev pregledamo vse potrebno, da lahko stranka kasneje na spletno stran sama dodaja določene vsebine, besedila itd. Vsekakor je zelo pomembno, da lastnik spletne strani zna ravnati z njo vsaj na osnovnem nivoju. V kolikor pa se kasneje pojavi potreba po tem, da se naredi neke večje spremembe na sami spletni strani, pa smo vam seveda vedno na voljo, da te spremembe uredimo za vas.

Imate vprašanje za nas ali pa bi z nami radi sodelovali?

V našem podjetju imamo zaposlene vrhunske strokovnjake, ki jim izdelava spletnih strani predstavlja njihovo strast, veselje in večino svojega delovnega časa posvetijo prav temu področju. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri postavitvi vaše nove, učinkovite spletne strani. Izdelavo spletnih strani za vas uredimo hitro, ugodno in na profesionalnem nivoju.

Naše izkušnje in rezultati:

Izdelava spletnih strani v našem podjetju predstavlja eno glavnih dejavnosti že več kot 13 let. Imamo zaposlene strokovnjake, ki se redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje. Na takšen način lahko sledijo svetovnim trendom, vse svoje pridobljeno znanje pa čim prej preizkusijo tudi v praksi. Vse to znanje in izkušnje nam omogočajo, da danes izdelujemo učinkovite spletne strani, ki dejansko služijo svojemu namenu.

Do danes smo izdelali spletno stran za številna podjetja iz najrazličnejših strok. Vsaka spletna stran, vsaka tržna niša in vsak projekt zase potrebuje poseben, individualen pristop, saj le tako lahko izdelamo spletno stran, ki bo dobro služila svojemu namenu.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov spletnih strani, ki smo jih izdelali v našem podjetju za naše stranke ali za potrebe promocije naših izdelkov in storitev.

zaslužek na spletu

Zadovoljstvo in uspeh naših strank na spletu sta nam glavni prioriteti:

Pri našem delu se vedno osredotočamo predvsem na želje in potrebe naših strank. Vsak projekt poizkušamo razumeti z različnih zornih kotov, da lahko na koncu k reševanju določenega problema pristopimo na optimalen način.

Strankam vedno predlagamo pristope, ki se danes v spletu najpogosteje uporabljajo in ki prinašajo najboljše rezultate v določenem obdobju.

Vedno se trudimo, da upoštevamo vse želje naših strank, v kolikor pa opazimo, da bi bilo določene stvari bolje narediti oz. izdelati drugače, strankam to brez zadržkov povemo in se z njimi pogovorimo o tem, kako bomo stvari izpeljali. Prizadevamo si, da je izdelava spletnih strani pri nas vedno opravljena na najvišjem možnem nivoju.

Potrebujete nasvet strokovnjaka?

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali do profesionalno izdelane spletne strani:

Koliko stane izdelava spletnih strani?

Izdelava spletnih strani je postopek, ki se zelo razlikuje glede na potrebe in želje vsakega naročnika. Cene za izdelavo spletnih strani so si med seboj tako zelo različne, da je nemogoče postaviti neko osnovno ali povprečno ceno. Lahko bi rekli, da lahko spletno stran dobite za nekaj 100 €, lahko pa zanjo odštejete tudi do nekaj 10.000 €. Odvisno od zahtev, težavnosti in obsežnosti same spletne strani.

V kolikšnem času je stran lahko izdelana?

Tudi odgovor na to vprašanje ni enostaven. Vprašanje je seveda, kako obsežen projekt določena spletna stran predstavlja. Če boste izdelali spletno stran z malo vsebine in le nekaj podstranmi, bo le ta lahko izdelana v le nekaj dneh, v kolikor pa boste na stran vnašali ogromno količino podatkov, pa se lahko izdelava precej bolj zavleče.

Kaj vse vsebuje dobra spletna stran?

Vsaka dobra spletna stran mora biti prilagojena za mobilne naprave, prav tako mora biti narejena pregledno in oblikovno privlačno. Vsaka dobra spletna stran mora vsebovati podatke o podjetju, ki je lastnik spletne strani, prav tako pa je tudi pomembno, da je unesena vsebina kvalitetna in razumljiva za obiskovalce.

Spletna stran ali trgovina?

Povsem odvisno od tega, kaj je namen določene spletne strani. V kolikor je namen vaše spletne strani ta, da prodate čim več izdelkov, potem je najboljša izbira spletna trgovina, ki omogoča vašim obiskovalcem, da opravijo nakup kar preko spleta, v kolikor pa želite le podati določene podatke o vašem podjetju oz. poslu, potem pa bo čisto zadostovala spletna stran brez dodatka za trgovino.

CroatiaSlovenia