O nas

Vaš partner na spletu!

Ekipo Spletnega partnerja sestavlja šest nepogrešljivih sodelavcev: Damijan, Žan, Mojca, Tomaž, Žiga in Karmen. Skupaj bomo poskrbeli za vaše podjetje in vam pomagali do uspeha na spletu.

Odlično se bomo ujeli, če:

iščete dolgoročnega in zanesljivega partnerja

Veliko damo na korekten, profesionalen in iskren odnos, zato z več kot 70 % podjetij sodelujemo na več področjih, več kot 90 % podjetij pa je z nami že leta.

želite postati vidni in povečati prodajo

Izdelamo vam spletno stran, poskrbimo za visoko uvrščanje v Googlu, hkrati pa uredimo tudi oglaševalski vidik posla. Vse na enem mestu!

vam je kakovost pomembnejša od cene

Morda res nismo najcenejši med ponudniki digitalnih storitev, zagotovo pa boste pri nas za svoj denar dobili najboljše rezultate, ki vas bodo prepričali.

Naši rezultati govorijo sami zase: strankam smo na prva mesta v Googlu pomagali že z več kot 2000 ključnimi besedami, izdelali že več kot 500 spletnih strani in spletnih trgovin, podjetja pa z našo pomočjo z oglaševanjem dobijo več za manj denarja.

Obljubimo le dosegljivo. In obljubljeno tudi vedno izpeljemo. Pišite nam za povsem brezplačno svetovanje in dokazali vam bomo, da lahko z nami pridete dlje!

skew

Vas zanima, kaj zmoremo?

Pred vsakim začetkom sodelovanja preverimo, ali vam s svojim znanjem res lahko pomagamo, in vam pripravimo povsem neobvezujočo ponudbo.

Damijan Kiderič

Direktor

Tomaž Gorec

Lastnik, idejni vodja

Mojca Sladič

Ustvarjalka kreativnih vsebin

Karmen Saje Hočevar

Vodja spletnih projektov

Žiga Kranjec

Specialist za digitalni marketing

Žan Markelj

Front-End developer
skew

Vas zanima, kaj zmoremo?

Zaupajte nam svoje želje in pripravili vam bomo povsem brezplačno in neobvezujočo ponudbo, ki je ne boste mogli zavrniti.
CroatiaSlovenia